Moje lenivé Vianoce

16:28:00

  Zdravím! Vianoce sa skončili a rovnako tak aj môj každodenný režim pozostávajúci z pojedania koláčikov a následného zalahnutia do postele, po prípade čítania knihy či pozerania seriálov, Ani si neviete predstaviť ako veľmi som si tento pokoj užívala a ako veľmi som ho po náročných mesiacoch v škole potrebovala. Dnes už som opäť v plnom pracovnom nasadení a mordujem sa nad písaním mojej úplne prvej seminárnej práce (fingers crossed!). Tak či onak, dúfam, že ste si Vianoce užili a že si ešte viac užijete Silvestra nech už ho trávite kdekoľvek! 
  
Today is a perfect day to relax! Keď už vám to hovorí aj podšálka, asi na tom niečo bude!


A takto to vyzeralo celé dni... pyžamo, teplé ponožky a vianočná deka! ♥

Od sestry som na Mikuláša dostala túto úžasnú Mixit instatnú kašu! Je čokoládová a neskutočne dobrááá! Navyše, teplé raňajky cez zimu sú pre mňa must-have!

Ako som už spomínala vyššie, trápim sa nad seminárkou a nedávno som bola v našej mestskej knižnici hľadať zdroje. Bola som nesmierne prekvapená ochotou zamestnankýň, ktoré sa do hľadania vložili viac než ja!

Cez prázdniny oslavujem aj narodeniny a dostala som tie najkrajšie ruže a sadu štetcov od bh cosmetics.


Nutne som potrebovala novú voňavku a Ježiško mi spravil radosť touto Chloé Love Story. Vo mne evokuje ženskosť a čistotu a pokiaľ vám klasická Chloé príde príliš silná, táto sa vám bude páčiť! Len si dajte pozor, aby ste pozerali tú s ružovou mašličkou!


Lana

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Tak koukám, že naše Vánoce se nesly v podobném stylu :D
    hodně štěstí se seminárkou :)

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images